Företaget grundades 2008 av Mats Olofsson som redan då hade stor erfarenhet av branschen och ville erbjuda såväl privatpersoner som företag helhetslösningar genom att samarbeta med andra egenföretagare med specifik spetskompetens.

Våra huvudsakliga fokusområden; betong, mur & puts, platssättning och måleri, utkristalliserades tidigt och är idag det självklara grundnavet. Våra hantverkare har yrkesbevis (alternativt är under utbildning) och har genom sitt kunnande, engagemang och pålitlighet gett företaget ett konkurrenskraftigt rykte.

BYGGREX är framförallt verksamt i mellersta och västra Sverige och då främst i och runt Stenungsund och Göteborg. Vi erbjuder alla former av produkter och tjänster inom våra fokusområden; allt från mindre projekt åt privatpersoner till totalentreprenad, där vi nyttjar hela bredden av vår kompetens. Vi har även stor erfarenhet av unika konstruktioner såsom restaurering av kulturmärkta byggnader.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv och har allt sedan starten haft en god tillväxt. Idag fortsätter vi att stadigt växa – en expansion som bärs fram